formuler Z8 Klein maar met een punch

Formuler Z8 + Premium TV

Je neemt een abonnement op digitale TV en al snel kom je tot de conclusie dat het standaard pakket niet meteen je meest favoriete zenders in huis heeft. Enkele uitbreidingen later heb je dan misschien wel je gewenste boeket, je bankrekening denkt er helemaal anders over.

Aan de koffiemachine op het werk, op een heerlijke maandagmorgen, staan je collega’s voluit te palaveren over de nieuwste releases van je meest favoriete reeksen. Toch heb je de indruk dat je enkele seizoenen achterloopt en heb je geen idee waarover ze bezig zijn. Je volgt je reeks op de voet en toch schijnen ze details te weten die in de verste verte nog niet aan bod zijn gekomen.

Het voetbalseizoen komt eraan en het is nog erg onduidelijk waar je nu precies een abonnement zal moeten gaan nemen. Wanneer het dan wel definitief wordt beslist, blijkt al snel dat het kijken naar voetbal jaar na jaar duurder wordt. Het zout in de wonde volgt wanneer je merkt dat heel wat van je matchen tot een ander pakket behoren, waardoor je wederom diep in de buidel gaat moeten tasten.


Eenvoudig in gebruik Meer dan een afstandsbediening hebben we niet nodig

TV kijken in 2020

Kun je jezelf herkennen in 1 van voorgaande voorbeelden? Geen nood, heel wat landgenoten voelen zich aangesproken. TV kijken in België is nu eenmaal duur geworden en echt vernieuwend is het allemaal niet meer. Wie voor op zijn tijd wil zijn of echt wil genieten van innoverende TV, moet zijn pijlen op het buitenland richten. Een onbegonnen taak blijkt al snel .. of toch niet?

De cominatie Formuler Z8 en Premium TV brengt de oplossing waar je eigenlijk stiekem op zat te hopen.

Als mediaspeler heeft de Formuler Z8 meer dan voldoende punch in huis om het op te nemen tegen de grote jongens uit de merkenliga. De combinatie van een quadcore processor, 2Gbyte aan RAM en een volledig Android-based OS zorgt ervoor dat dit toestel je TV zal omtoveren tot een multimediamachine van formaat. Gewoon even de HDMI kabel inpluggen en klaar.


Waar wacht je nog op? Duizenden zenders binnen handbereik

Klaar in enkele tellen


Wat van de Formuler Z8 een echte kraker maakt, is het MyTV Online Premium pakket. Voor een maandelijks tarief waar de grote spelers jaloers op zijn, krijg je toegang tot zowat alle zenders ter wereld. Een aanbod van meer dan 4000 kanalen liggen op je te wachten, allemaal in FullHD. Is dit legaal? Natuurlijk! Het gaat hem om een combinatie van alle zenders (waaronder dus ook de Belgische) die digitaal broadcasten, gecombineerd in een uiterst handige app. Hoe handig? Met de bijgeleverde afstandsbediening heb je meer dan genoeg .. zo handig dus!

Niet overtuigd? Geen nood, dat waren wij ook niet totdat we het pakket in actie zagen. Kom gerust langs in onze winkel voor een real life demonstratie en overtuig jezelf.